Zity este un complex polivalent compus din spații retail, oficii și agrement, lansat relativ recent, în 2017. Complexul este dezvoltat de un fond american de investiții pe baza fostului colos industrial Zorile (industria ușoară) și este gestionat de o echipă locală de manageri și specialiști ancorați în studiul, dezvoltarea și promovarea industriei real-estate locale, pornind de la cele mai bune practici regionale.

 

Campusul de proprietăți reunite sub identitatea Zity este situat în sectorul Buiucani al capitalei, la doar 10 minute de centrul istoric acesteia. După lansarea din toamna anului 2017, Zity s-a dezvoltat treptat, contribuind la regenerarea urbană a zonei. După 6 ani, Zity este una din cele mai vibrante locații pentru locuitorii și vizitatorii capitalei.

 

Anual, mai mult de 2,5 mln vizitatori dedică timp în Zity pentru shopping și activități recreative, în timp ce comunitatea de business acomodată în birourile Zity trece, zilnic, de borna de 2000 angajați.

Echipa din spatele Zity perseverează în misiunea de a dezvolta o comunitate puternică și unită de aceleași experiențe de shopping și evenimente anuale. După turbulențele din ultimii ani și revizuirea în progres a rolului centrelor comerciale în comunitățile pe care le deservesc, noi încă credem că Zity este o expresie a continuității și dezvoltării ne-conflictuale a retail-ului brick-and-mortar și omnichannel.

 

La Zity, noi încă credem că business-ul retail si corporate, depind de mediul de activitate și este hotărâtor pentru construcția profitabilității partenerilor noștri.

Transformarea continuă.”